onsdag 15. januar 2014

Hvem er jeg?


Hege Holen Paulsrud, f 1975

Født i Bodø, vokst opp i Bærum, bosatt på Bardufoss.
Nordlending for alltid!

Gift med Robert, og vi er stolte (om enn litt trøtte) foreldre til fire fantastiske barn på snart 4, 6, 7 og 9 år.

Vi lever det vi selv synes er det gode liv i nord, og vi er ute og leker i stedet for å være inne å rydde og pusse opp...
I nærheten av meg hører du ofte: "åååå seeee så fint lys!" "SE de fjellene da!!!" "ÅÅÅ så vakkert!!" "Jeg bare elsker å være på tur asså" "Dette er livet, SE på den utsikten da!!" "Jeg elsker Nord-Norge!!""Jeg vil ikke inn!" For eksempel..Hvis jeg kommer til da..Innimellom mamma MAMMA mamma MAMMAMAMMAMAMMA mamma MAMMAAAAAA mammaaaaaaa mamma mamma mamma MAMMA mammaaaaaaaa MAMMAAAAAA!!!!!!

Og ser du oss, ser du også gjerne en kajakk eller tre, en haug med ski, sykler i massevis, en pulk eller to, og sansynligvis verdens kuleste telt :)

Jeg er utdannet helikopterflyger i Forsvaret, jobber ved Luftforsvarets Flygeskole, og har jobbet i Forsvaret siden 1998. Etterhvert som vi har fått barn etter barn etter barn etter barn, har jeg vært mye i permisjon. I permisjonen har jeg hatt masse inspirasjon og tid til å være Kunstner-Hege, og dermed kom denne tegne-bloggen til, i tillegg til at jeg har malt mye. Jeg maler og tegner i perioder, og legger ut info på nettsiden når jeg har utstilling eller noe til salgs. Det skjer meget sjelden nå til dags, da jeg har full jobb i Forsvaret.
Vil du ha tak i meg, send en mail til
holenhege@yahoo.no
eller bruk kontaktskjemaet på høyresiden.

Følg meg på Facebook HER

Håper du finner noe å smile av her på nettsiden min!

WOOP WOOP!
Les også DETTE INTERVJUET fra Myldre.com - der har du meg ;)


2 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg er også bærumsjente (jente og jente - 48 år...), luftforsvarsoffiser (flyr skrivebord i Oslo) og småbarnsmor (jente 12 år, gutt 4 år) - og jeg har SÅÅÅ sansen for bloggen din!! Høy gjenkjennelsesfaktor og sammenfallende synspunkter på hva som er viktig i livet her & nå med barn... Gleder meg til å følge deg videre, og føler på meg at jeg må ha noe fra deg på veggen i huset vårt i Lommedalen etter hvert!

  Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jannicke! For en fin kommentar! Tusen tusen takk!! Lommedalen er et sted jeg godt kunne bo, selvom Bardufoss er bra det også. Vi har sikkert mange felles kjente vi da, Luftforsvaret er jo ikke kjempestort he he :) og jenter er vi så lenge vi vil, er vi ikke..? ;)

   Slett

Jeg blir glad herfra og til månen hvis du legger igjen et lite spor fra du var her!